Campingplaats

De boerderijcamping is zodanig speels ingericht dat er verschillende veldjes zijn. De beplanting bevindt zich aan de westzijde waardoor deze beschutting biedt tegen de meest voorkomende windrichting. Aan de andere zijde heeft u vrij uitzicht over het unieke polderlandschap midden in het Groene Hart. 

35 campingplaatsen met verhard plateau. Tussen de fruitbomen of uitzicht over het natuurgebied van Staatsbosbeheer. Tegenover de camping ligt de mooie rivier de Hollandse IJssel. Hier kun je heerlijk vissen, zwemmen en varen.

Bij Groen Geluk beschikt over een onlangs gerenoveerd sanitair gebouw. Het comfortabele sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en heeft een warm en koud water aansluiting. U kunt hier gebruik maken van de douches, toiletten en er uw afwas doen. Tevens is er een wasmachine aanwezig. 
De ruim aanwezige sanitaire voorzieningen zorgen voor een schoon en fris verblijf. De camping is gelegen nabij de Hollandse IJssel met daarlangs het jaagpad waarop u vrij kunt wandelen en rustig kunt vissen.

Zoek en boek!

Vragen? Bel ons!

Info:

Heerlijk genieten van je vakantie!
€ 3,- p.p.p.n. toeristenbelasting en milieukosten
Huisdier € 2,-
6 ampère stroom

Tarieven

Laag seizoen |                              €21,- per nacht
Hoog seizoen |                              €23,- per nacht
Verblijf langer dan 3 weken |  30% korting

Overig:

Mogelijkheid om fietsen te huren.

Ervaringen

Gasten geven ons gemiddeld een 4,75/5 en daar zijn we enorm trots op! Hieronder lees je enkele ervaringen van onze gasten. Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons je review, alvast bedankt.

Suus
december 2019
5/5

Henriette en Armin zijn geweldig attent en gastvrij. Reageren super vlot en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Het huis is heerlijk en de keuken fantastisch. Aan alles is gedacht. Echt een aanrader deze plek.

Karine
juli 2019
4.5/5

Leuke plek en authentieke ervaring. Zeer gastvrij en een heerlijk ontbijt. Mooie omgeving om te fietsen en Oudewater is een stadje dichtbij met leuke restaurants en kroegen.

Peter
augustus 2019
5/5

A most delightful stay in Holland. Location was magical with local culture, design, farm life and friendly people everywhere! Our hosts were very friendly and hospitable. Local tours were arranged for us to see a cheese farm and the surrounding town of Oudewater, which was in itself a gem.

We’ll be back for sure and will stay longer, perhaps in the campsite behind the main house. I think I’m in love with this place and country