Eten & drinken

Wij houden van gezond en lekker eten. Maak kennis met onze gerechten en biologische ingrediënten uit het Groene Hart en laat je verrassen. We nodigen je graag uit voor ontbijt, taart en lunch in ons eetlokaal of lekker buiten in de boomgaard. Geopend: donderdag t/m zondag van 9:00 tot 14:30 uur. Zaterdag 18 september is de laatste dag van de theetuin en eetlokaal voor dit seizoen!

Ontbijt, taart & lunch

Wakker worden met een heerlijk voedzaam ontbijt of een verrassende lunch na een ochtendje fietsen dat kan allemaal in ons eetlokaal of in de theetuin. Even lekker wat tussendoor….homemade taarten!

Alles is met liefde en aandacht gemaakt…. Genieten!

Zoek en boek!

Vragen? Bel ons!

Bekijk hier ons menu

Private dinner

Je bent van harte welkom in ons eetlokaal! Graag verzorgen wij je private diner! Een feestelijk etentje met collega’s, familie of vrienden in een intieme huiselijke setting, in ons eetlokaal. Het eetlokaal is een onderdeel van onze voormalige authentieke kaasboerderij uit 1782. Net weer wat anders… dineren met een select gezelschap in een aparte ruimte op een bijzonder locatie midden in het Groene Hart.

Vanaf 10 personen tot max 30 personen. Voor meer informatie bel (0348-563233) of mail ons info@bijgroengeluk.nl

Iets te vieren?

Of gezellig met familie, vrienden, collega’s even bijkletsen?
Samen aan tafel. Om te vieren, ontmoeten en verbinden. Dat kan bij ons in het eetlokaal of in de boomgaard. Dan hebben we de mogelijkheid daar iets bijzonders van te maken. Geniet samen van heerlijk eten en hapjes in ons gezellige autentieke eetlokaal of in onze sfeervolle boomgaard. Informeer naar de mogelijkheden!

Eetlokaal

Wakker worden met een heerlijk voedzaam ontbijt of een verrassende lunch na een ochtendje fietsen dat kan allemaal in ons eetlokaal of in de boomgaard. Even lekker wat tussendoor….homemade taarten!
Alles is met liefde en aandacht gemaakt…. Genieten
Kom gezellig langs!

Terras in de boomgaard

Met mooi weer kan je heerlijk vertoeven in onze theetuin voor ontbijt, lunch en homemade taartjes!