Eten & drinken

Wij houden van gezond en lekker eten. Maak kennis met onze gerechten en (biologische) lokale producten uit het Groene Hart en laat je verrassen. We nodigen je graag uit voor ontbijt in ons eetlokaal of lekker buiten bezorgd bij je kampeerplaats. Het bij Groen Geluk Streekontbijt verzorgen wij op zaterdag- en zondagochtend *

Tevens verzorgen wij diverse culinaire verrassingen tijdens onze aanschuifdiners en pizza-avonden. Hiervoor hebben wij geen vaste dagen maar plannen we deze gedurende het seizoen (t/m 8 September) 

*Op onderstaande data verzorgen we geen ontbijtjes:

* 8,9 en 30 juni en 6,7 juli

 

 

Ontbijt & culinaire verrassingen

Wakker worden met een heerlijk voedzaam ontbijt met lokale producten. Bezorgd bij de kampeerplaats of in ons eetlokaal. Gedurende het seizoen (tot 8 September) zullen wij onze gasten ook verwennen met culinaire verrassingen.

Alles is met liefde en aandacht gemaakt…. Genieten!

Zoek en boek!

Vragen? Bel ons!

Private lunch & diner

Je bent van harte welkom in ons eetlokaal! Graag verzorgen wij je private lunch of diner voor onze bij Groen Geluk gasten.Een feestelijk etentje met familie of vrienden in een intieme huiselijke setting, in ons eetlokaal. Het eetlokaal is een onderdeel van onze voormalige authentieke kaasboerderij uit 1782. Net weer wat anders… dineren met een select gezelschap in een aparte ruimte op een bijzonder locatie midden in het Groene Hart.

 *Wij zijn volgeboekt voor seizoen 2024

 Vanaf 10 personen tot max 25 personen. Voor meer informatie bel (0348-563233) of mail ons info@bijgroengeluk.nl

Iets te vieren?

Of gezellig met familie, vrienden, collega’s even bijkletsen?
Samen aan tafel. Om te vieren, ontmoeten en verbinden. Dat kan bij ons in het eetlokaal of in de boomgaard. Dan hebben we de mogelijkheid daar iets bijzonders van te maken. Geniet samen van heerlijk eten en hapjes in ons gezellige autentieke eetlokaal of in onze sfeervolle boomgaard. Informeer naar de mogelijkheden!

*Wij zijn volgeboekt voor seizoen 2024

Eetlokaal

Wakker worden met een heerlijk voedzaam ontbijt met mooie lokale producten. Bezorgd bij de kampeerplaats of in het eetlokaal.

Alles is met liefde en aandacht gemaakt…. 
Kom gezellig langs

Gezellig vertoeven in de boomgaard

Onze gasten mogen heerlijk ontspannen in de boomgaard.