Met hart en ziel

Camping Bij Groen Geluk staat voor gastvrijheid, gezelligheid, respect voor de natuur, duurzaamheid en vitaal leven.

Samen zijn wij, Armin & Henriette en ons team uw gastvrouw en gastheer van camping bij Groen Geluk. Wij genieten van deze mooie plek en willen dat graag met jullie, onze gasten, delen. Wij vinden het heerlijk om allerlei mensen uit diverse landen, werelddelen met verschillende culturen te mogen ontvangen, spreken en te verzorgen. Vijf jaar geleden hebben we de camping uitgebreid met een eetlokaal in het voorhuis van de boerderij. Zo kunnen we onze gasten voorzien van een heerlijk ontbijt op zaterdag en zondag en gedurende het seizoen diverse culinaire verrassingen, met allerlei verse streekproducten uit het Groene Hart. Ook hebben we de camping uitgebreid met verschillende accommodaties waaronder 3 compleet ingerichte safaritenten, 2 tiny lodges en een prachtige studio met eigen badkamer. Wij geven niet alleen veel om onze gasten maar ook om de natuur en duurzaamheid. Zo hebben wij geïnvesteerd in nieuwe afvalcontainers met gescheiden afval om de hoeveelheid restafval te verminderen. In ons eetlokaal gebruiken wij een keur aan biologische-, regionale- en seizoen producten. Als 5de generatie Mulders op de Mulderije kent deze plek een rijke historie. Voorheen een boerenbedrijf met melkvee en varkens maar sinds 1986 een kleinschalige SVR-camping en sinds 2022 een Anwb kleine camping met 4 sterren. In 2012 heeft Armin het roer overgenomen van, wat toen heette, boerderijcamping De Mulderije. Vanaf 2019 heeft de camping nieuw elan gekregen met de introductie van verschillende logiesfaciliteiten en het gezellige eetlokaal. Vanaf 2020 heeft de camping een nieuwe naam, die helemaal past bij de nieuwe activiteiten, …. bij Groen Geluk 

Een plek waar je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken, waar je ontbijt al voor je klaar staat in het eetlokaal of lekker buiten bezorgd bij je eigen kampeerplek. Wij verwennen onze gasten graag met heerlijk eten waar we bewust mee omgaan en kiezen voor dat wat we serveren. Eerlijk, puur, voedzaam en lekker eten is waar wij voor staan. We willen heerlijk eten met je delen, met liefde en aandacht bereid. 

Even offline Bij Groen Geluk

Privé douches (geen toilet)

Vanwege het corona virus hebben wij vorig jaar eenvoudige privé douches gebouwd naast ons sanitairgebouw.

Als je een privé douche (zonder toilet en zonder verlichting) boekt voor je verblijf dan ontvang je bij aankomst een sleuteltje van je eigen douche. Deze staat gedurende je gehele verblijf uitsluitend tot jouw beschikking. De kosten voor een privé douche zijn €5,= per dag en kun je als optie aangeven bij je boeking.

Het eetlokaal

Wij houden van gezond en lekker eten. Maak kennis met onze vegetarische gerechten en biologische ingrediënten uit het Groene Hart en laat je verrassen.

Geniet van de pure smaken en lokale producten in ons eetlokaal of lekker buiten in de boomgaard. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer en het echte huiskamer gevoel in onze kaasboerderij uit 1782. We nodigen je graag uit voor een heerlijk streekontbijt op zaterdag- en zondagochtend bezorgd bij je plaats of in ons eetlokaal. Reserveren aanbevolen. Wij zullen ook geregeld voor wat culinaire verrassingen zorgen (tot 8 september).

Bij Groen Geluk staat voor gastvrijheid, gezelligheid, respect voor de natuur, duurzaamheid en vitaal leven.

Praktische info

Aankomst/vertrektijden: Dagelijks voor de campingplaatsen vanaf 14:00 uur aankomst en vertrek 12:00 uur Campers maximaal 6 meter toegestaan.

Dagelijks voor de accommodaties vanaf 15:00 uur aankomst en vertrek 11:00 uur

De receptie is geopend van ma tm za van 14.00 -17.00 uur. Op Zondag is onze receptie gesloten. 

Het eetlokaal is geopend voor ontbijt op zaterdag en zondagochtend. Reserveren aanbevolen. 

Onze camping is open van 28 maart tot 31 oktober.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0348-563233 of per mail info@bijgroengeluk.nl

Huisdieren:
Dieren zijn onze vrienden, neem gerust je viervoeter mee, maar ze moeten wel aan de lijn. Huisdier is €2,50 per nacht, max 2 per plaats.

Hoe kom je bij ons: LET OP!  -Negeer uw navigatieapparaat en rijd altijd via Oudewater om onze camping te bereiken

De adviessnelheid in de Hekendorpsebuurt voor campers en auto’s met caravan is 30km!!

Waar kun je ons vinden?

Het kampeerterein is gesitueerd op het terrein van een (woon)boerderij die nog het rustieke van het leven op een boerderij uitstraalt en waar u van het buitenleven kunt genieten, met een prachtig uitzicht over het agrarisch polderlandschap.

 Onze camping bij Groen Geluk is onderverdeeld in een gedeelte toeristische plaatsen voor caravans en campers en een apart veldje voor tentkampeerders. De plaatsen zijn voorzien van stroom 6 ampère (1300 watt), een tegelplateau voor onder de voortent of luifel.

Ook hebben we nieuwe Safaritenten, compleet ingericht. Tevens hebben we een Tiny Lodge, Cheese Lodge en een Studio (met eigen sanitair) in de boerderij. 


Bij Groen Geluk beschikt over een onlangs gerenoveerd sanitair gebouw. Het comfortabele sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en heeft een warm en koud water aansluiting. U kunt hier gebruik maken van de douches, toiletten en er uw afwas doen. Tevens is er een wasmachine aanwezig. 
De ruim aanwezige sanitaire voorzieningen zorgen voor een schoon en fris verblijf. De camping is gelegen nabij de Hollandse IJssel met daarlangs het jaagpad waarop u vrij kunt wandelen en rustig kunt vissen.

Op ons rustige en midden in het groen gelegen toeristisch veld is het heerlijk vertoeven. U staat hier met uw caravan of tent op mooie ruime verharde of onverharde plaatsen, omringd door groen. Op deze plaatsen kunt u gebruik maken van 6 ampère elektra-aansluiting en u kunt inloggen op ons Wi-Fi netwerk.