Cheese Lodge

De Cheese Lodge bevindt zich naast onze voormalige kaasboerderij uit 1798. De Lodge is een onderdeel van onze camping bij Groen Geluk. Gelegen in het prachtige Hollandse polderlandschap en het stadje Oudewater en de beroemde kaasstad Gouda. De Cheese Lodge heeft leuke elementen met een knipoog naar de vroegere kaasboerderij.

Het is een ruime kamer met een heerlijk 2 persoonsbed, een zithoekje met 2 fauteils, een eettafel met een “keukenhoekje” voorzien van koffie- en thee apparaat en koelkast.

Naast de Cheese Lodge, 5 meter afstand, kan je gebruik maken van ons gerenoveerde sanitairgebouw met vloerverwarming. Het sanitair gebouw wordt tevens gedeeld met onze andere gasten.

Van donderdag tm zondag verzorgen wij het bij Groen Geluk Streekontbijt, bezorgd bij de Cheese Lodge of in ons eetlokaal van 09.00-11.00 uur. Vanaf 15 april is ons eetlokaal ook geopend voor het bij Groen Geluk aanschuifdiner!

 

 

Zoek en boek!

Vragen? Bel ons!

Info:

Heerlijk genieten van je vakantie!
Ruimte voor 2 personen
1 x tweepersoonsbed
 Koffie- en thee apparaat
 Zithoekje

Tarieven

voor- en naseizoen |    Vanaf € 64,- per nacht
middenseizoen |           Vanaf € 74,- per nacht
hoogseizoen |                Vanaf € 94,- per nacht
schoonmaakkosten |    € 25,-

Toeristenbelasting €0,65 pppn

Overig:

Mogelijkheid om fietsen te huren in Oudewater

Ervaringen

Gasten geven ons gemiddeld een 4,75/5 en daar zijn we enorm trots op! Hieronder lees je enkele ervaringen van onze gasten. Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons je review, alvast bedankt.

Lisette
augustus 2020
5/5

We hebben een heel leuk weekend gehad bij Henriette en Armin! Heerlijk ontbeten in het eetlokaal. Henriette was ook erg begaan met onze baby, heel lief. Het huisje staat op een gezellige camping in een prachtige omgeving. Zeker een aanrader! Juli 2020

 

Marjan
juli 2019
4.5/5

We hebben het goed gehad bij Groen Geluk. We starten met een vegetarische lunch op zondagmiddag, in het zonnetje, onder de fruitbomen. Dat was speciaal lekker! Het verblijf was sfeervol ingericht. Goed vertoeven!!

 

Valentin
Juli 2020
4.5/5

Good location and good accommodation! We loved being there for the weekend. Gouda is very close by bike, discovering the nature. The breakfast was delicious and copious. Thanks!! Juli 2020