Activiteiten in de omgeving

Camping bij Groen Geluk ligt middenin het Groene Hart. De (vaak onondekte) parel van Nederland. Oudewater met zijn vele terrasjes ligt op 5 minuten fietsen. En de beroemde kaasstad Gouda, op een half uurtje fietsen.

Onze kleine gezellige camping met uitkijk over een prachtig polderlandschap midden in het Groene Hart ligt net op de grens met Zuid-Holland en Utrecht.

Verkoeling vind je aan de Reeuwijkse Plassen. Slechts 20 minuten fietsen en je bent er. Wandelaars en fietsers kunnen in het Groene Hart hun hart ophalen. Want het barst hier van de fiets- en wandelroutes. Van lange tochten tot kleine tochtjes voor de hele familie.

In de omgeving zijn ook veel leuke markten om te bezoeken zoals de beroemde kaasmarkt in Gouda, de streekmarkt in Woerden en de gezellige dorpsmarkt in Oudewater.

Liever een dagje rustig aan? Blijf dan gewoon op de camping en geniet van de rust en ruimte die camping bij Groen Geluk biedt. Het is helemaal aan jou!

Oudewater

Onze camping ligt ca. 2 km van het mooie stadje Oudewater met zijn verscheidene bezienswaardigheden als het stadhuis, de heksenwaag, het touwmuseum, rondvaartboot “De Geelbuik” en de gezellige terrasjes.

Gouda

Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk. De compacte historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkels en grachten maken een bezoek meer dan waard.

Groene Hart

Bij Groen Geluk ligt middenin het Groene Hart. Ontdek dit prachtige stukje Nederland op de fiets. Met vele kilometers aan fietstochten hoef je, je geen moment te vervelen.

Reeuwijkse Plassen

Kanoën, zwemmen en zonnen het kan aan de Reeuwijkse Plassen. Deze mooie recreatieplas is op fietsafstand van Bij Groen Geluk. Ook bij minder weer een aanrader voor een fijne wandeling.

Utrecht

De Domstad is het middelpunt van Nederland. Met zijn vele historische straatjes en grachten een absolute ‘must go’. Beklim de Domtoren of struin door smalle straatjes, alles is mogelijk.

Schoonhoven

De zilverstad van Nederland is zeker een bezoek waard. Ga naar het zilvermuseum of aanschouw het echte oude ambacht van de vele goud- en zilversmeden.

Activiteiten

Vanuit de camping maakt u prachtige fietstochten door het Groene Hart. Aanraders zijn De Vlist, De Reeuwijkse- en Nieuwkoopse plassen en het pittoreske Schoonhoven.

Alles is geladen

Zoek en boek!

Vragen? Bel ons!