Activiteiten

Fietsen en wandelen Op de fiets kunt u heerlijk genieten van de polderwegen met hun knotwilgen en de karakteristieke boerderijen, alsook tochten maken door het Reeuwijkse plassengebied, de Lopiker- en Krimpenerwaard. Het maakt deel uit van het landschaps- gebiedhet Groene Hart van Holland. Wanneer u met de fiets wat langere tochten wilt maken, of u […]

Schoonhoven

De zilverstad van Nederland is zeker een bezoek waard. Ga naar het zilvermuseum of aanschouw het echte oude ambacht van de vele goud- en zilversmeden.

Utrecht

De Domstad is het middelpunt van Nederland. Met zijn vele historische straatjes en grachten een absolute ‘must go’. Beklim de Domtoren of struin door smalle straatjes, alles is mogelijk. Amsterdam Rotterdam Nieuwkoopse plassen

Reeuwijkse Plassen

Kanoën, zwemmen en zonnen het kan aan de Reeuwijkse Plassen. Deze mooie recreatieplas is op fietsafstand van Bij Groen Geluk. Ook bij minder weer een aanrader voor een fijne wandeling.

Groene Hart

Bij Groen Geluk ligt middenin het Groene Hart. Ontdek dit prachtige stukje Nederland op de fiets. Met vele kilometers aan fietstochten hoef je, je geen moment te vervelen.

Gouda

Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk. De compacte historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkels en grachten maken een bezoek meer dan waard.

Oudewater

Onze camping ligt ca. 2 km van het mooie stadje Oudewater met zijn verscheidene bezienswaardigheden als het stadhuis, de heksenwaag, het touwmuseum, rondvaartboot “De Geelbuik” en de gezellige terrasjes.